Oppskrift på amerikanske pannekaker

Noen kan spise pannekaker med glede og lyst hver eneste dag uansett om det er til middag, lunsj eller en god kvelds. Denne oppskriften her gir små og tykke amerikanske pannekaker. En klassisk amerikansk helgefrokost består gjerne av en god kaffe og herlige amerikanske pannekaker med en god lønnesirup på toppen for det lille ekstra. Amerikanske pannekaker som i denne oppskriften kan serveres med syltetøy eller lønnesirup eller melisdryss. rett og slett hva man måtte ønske å toppe disse herlighetene med. Vi har valgt en søt karamellsirup i denne oppskriften fordi det gir en veldig god smak. Karamellsausen lager man enkelt selv og dette gir også en bedre kvalitet enn den som man får tak i på butikkene. Bland smør og fløte i en kjele til man får den ønskede litt seige konsistensen og begynn så på de gode pannekakene. Karamellsausen blir tykkere jo lengre man ønsker å koke den og etterpå kan man oppbevare den på et tett glass med lokk i kjøleskapet sitt.

Pannekakene smaker aller best når de er helt nystekte, hell over karamellsausen med en gang pannekakene er ferdiglaget. Det er uansett en smakssak om man ønsker å tilsette maldonsalt.