Godbiten Karamellfudge og hvordan man lager denne

 

Sokrates sa at livet er deilig bare man er karaktersvak nok til å nyte det. Det finnes utrolig mange godbiter som det er lett og herlig å lage selv og godbiten Karamellfudge er virkelig en av dem.

Oppskrift på godbiten Karamellfudge
Karamellfudge lager man enkelt selv bare man har handlet inn råvarene på forhånd. Denne kan man ha lenge så lenge man oppbevarer den på en smart måte slik at den holder seg godt.

Karamellfudge kan man selvsagt kjøpe på butikken men disse godbitene smaker så uendelig mye bedre når de er hjemmelaget ! Smelt smør og tilsett kondensert melk, brunt sukker og en god sirup. Tilsett så litt opphakket hvit sjokolade og et dryss maldonsalt om du er glad i dette. Kle så en liten form og hell fudgen i denne. Sett formen kjølig minst 4 timer og skjær den herlige blandingen i små biter før servering. Denne godbiten er virkelig utrolig smakfull og kjempegod hjemmelaget.

Et veldig godt tips er å lage ekstra mye Karamellfudge og fylle noen lekre bokser med denne godbiten som man så gir i julegave til gode venner og familie eller en fin gave til kjæresten sin.

feather-magazine