Hvordan få billigere mat

Noe som vi alle må bruke penger på, er jo mat. Men hvorfor ikke prøve å få så billig mat som overhodet mulig? I denne saken skal vi gå inn på hvordan du kan få billigere mat!

Rabatter for deg over 55

Det finnes faktisk en rekke rabatter på mat til deg som er over 55 år. Det å få en oversikt over dette er absolutt noe som mange kan benytte seg av. Det er en tjeneste som heter Hei Senior som funker på forskjellige måter. Du kan for eksempel melde deg på nyhetsbrevet deres, slik at du alltid får de nyeste tilbudene rett inn i innboksen din.

Følg med i din lokale butikk

Noe som er lurt i tillegg til Hei Senior, er å sjekke din lokale butikk. De har ofte tilbud på varer, så kanskje det å sjekke kundeavisen er noe du kan bli flinkere på. Kanskje du også kan melde deg på et bonusprogram slik at du tjener penger på dine kjøp? Det finnes mange alternativer.

Det finnes også en rekke bedrifter som tilbyr halv pris på bakst en time før de stenger. Dette er et tilbud som kan være greit å benytte seg av, så du kan fryse brødene og ikke minst ha noen gode bakevarer på lager når du får gjester. Det er rett og slett mye du kan få ut av din lokale butikk. Det å utnytte tilbud når de kommer og kjøpe litt ekstra gjør at du sparer penger!

Mat

feather-magazine