Årets heteste iskremer!

Vi blir stadig mer bevisst over hvilket kosthold vi har. Mens bloggerne gjerne ønsker følge siste kostholdsnytt leter andre etter sunnere alternativer i dagligvaren på bakgrunn av endret kosthold. Uansett hvilken grunn som ligger bak er det alltid en vinner og finne ting vi liker i sunnere varianter. Samtidig som vi ønsker kvantitet vil vi også ha ok kvantitet. Du trenger ikke lage alt på egen hånd selv lengre da iskrem-giganter som blant annet Diplom-is, Hennig Olsen, Ben & Jerry har fylt hele iskrem disken for deg med både gluten-, laktose-,melkefri iskrem. Til og med veganere kan fylle handlekurven med sin favorittiskrem. På tross for allergivennlige iskremer lover iskrem gigantene at smaken ikke har gått på kompromiss av smaken. Man kan fremdeles plukke opp en pinneis, en boks med is eller multipacks med sunnere iskrem til hele familien uten og gå på bekostning av nytelsen. Enkelte nyheter har allerede landet i iskremdisken, og det ventes flere utover våren.

Sunnere iskremer i iskremdisken!

Verdenen av iskrem kommer med mange overraskelser iskrem i år. Faktisk er de på vei inn i iskremdisken allerede. I samsvar med et mye mer bevisst kosthold kan de som ønsker en helsemessig riktig iskrem nå også ta turen innom nærmeste dagligvarehandel. Veganeren vil elske vegansk iskrem fra Hennig Olsen som Glutenfrie råvareroverrasket hele vegan samfunnet da den først ble lansert! Kroneisen for veganere er akkurat som en ekte kroneis, bare enda bedre siden den er gluten-, og melkefri. Du trenger med andre ord ikke lengre sky unna den søtere avdelingen i butikken lengre. Lohilo iskrem på boks fra Diplom-is tilfredsstiller også smaksløkene med hele tre smaker med rikt proteininnhold, lite sukker og fett. Chocolate Brownie, Cookie Dough og Salted Caramel er også laktosefri, genialt for den som trenger holde seg unna melkeprodukter og som lengter etter å digge i seg deilig iskrem en regnfylt kveld. Hennig Olsen går ikke på kompromiss med smaken selv om disse er allergivennlige alternativ i en utfordrende hverdag. Er du glad i yoghurt-is bør du se etter Diplom is´ Dream yoghurtis både på pinne og boks. Sistnevnte kan friste med smakene; Caramel Brownie Blast, Real Belgian Chocolate, Chocolate Chip Cookie-dough og Vanilla Bean.

Alltid tid for iskrem!

Ligger du på sofaen eller i senga med Feber føles det alltid ekstra trygt ut og hente himmelsk iskrem fra fryseren. Uansett om du ønsker en sunnere iskrem på boks, i kjeks variant, i multipacks, en frisk friskis, prøve ut en nykommer i en samling iskremer har du også sunnere varianter og velge mellom. Ifølge kostholdseksperten Berit Nordstrand teller mørk sjokolade som en grønnsak. Royal fra Diplom-is lanserer i år flere søte iskremer med hjerter av både jordbær og bringebærsorbet duppet i mørk sjokolade. Sistnevnte har også blitt duppet i melkesjokolade med crisp. Er du mer glad i friskis lanseres Lollipop i en helt ny variant. Denne gangen får klassikeren oppmerksomhet i sin nye drakt av Lollipop Goes Crazy, med lime, sitron og appelsinsmak med jordbærsmak i trekket. Friskisen fra Hennig Olsen med smak av mango og banan er en annen nykomling dette året. Brain Cooleren vi elsket så mye ifjor kommer i år med blå bringebær og fersken. Diplom-is gir seg heller ikke med sin fruktis Topsy med ananas/bringebær.

feather-magazine