Få hjelp til å oppnå drømmekroppen

Det er mye du kan gjøre selv for å få bedre helse og en slankere og sunnere kropp. Mye handler om mat og trening, og bare det å spise litt ekstra grønnsaker hver dag kan gjøre underverker. Men det er også et par ting ved kroppen som du ikke kan endre bare ved å endre kosthold og treningsvaner. Da er det fint å få litt kirurgisk hjelp.

Drømmekroppen handler om proporsjoner

Kroppens proporsjoner har alt å si for hvordan kroppen føles. Sammenhengen mellom midjemål, hofte og bryster er med på å gi timeglassfasongen som mange drømmer om. Og selv om du kan gjøre en del med hoftemål og midjemål, er det lite du kan gjøre med brystomfanget ditt. Det endres ikke med kosthold og økt trening. Da er det heldigvis hjelp å få gjennom motiva norge. Noen opplever at bare det å endre størrelsen på brystene gir økt selvfølelse, for når brystmålet øker, virker midjen smalere og kroppen blir mer i balanse.

Helse er viktigst

Den viktigste motivasjonen for å spise sunt og trene nok bør alltid være helsen. Utseendet bør komme i andre rekke. Men helse handler om mer enn bare det fysiske. Det er også viktig å føle seg bra psykisk. Her kan også brystoperasjon hjelpe på selvfølelsen og humøret. For store eller for små bryster kan være mer plagsomt enn mange tror, men motiva norge tilbyr brystoperasjoner både for deg med små og med for store bryster.

Brystoperasjon kan øke motivasjonen

En brystoperasjon gjennom motiva norge kan også øke motivasjonen for å trene og spise sunnere. Når du føler at kroppen har de riktige proporsjonene, er det motiverende å være sunn og holde kroppen slank. Selvsagt er ikke en brystoperasjon en erstatning for et sunt liv, men brystoperasjon gir deg raske endringer, og det er alltid motiverende å se at kroppen endres i den retningen du ønsker. Trening og omlegging av kostholdet tar lengre tid, så det gjelder å holde motivasjonen oppe. Med brystoperasjon føler du at i hvert fall noen endringer skjer raskt, og da er det kanskje lettere å gjøre andre endringer og føle seg sunnere.

Det enkle er best

Unngå kompliserte og kortvarige dietter. De fører ofte til at du går opp i vekt igjen etterpå, og slike jojo-effekter kan være direkte demotiverende. Skal du holde deg sunn og slank, er det viktigere å gjøre små endringer som du fortsetter med over tid. For eksempel kan du legge mer grønt på tallerkenen ved hvert måltid. Spis deg skikkelig mett ved hovedmåltidene, slik at du ikke trenger mellommåltider. Bytt ut brus med smaksatt mineralvann. Velg trappen i stedet for heisen. Velg sykkel eller gå til jobben dersom du har muligheten til det. Enkle grep kan gjøre stor forskjell over tid.

feather-magazine