Lag din egen kokebok

Det å samle oppskrifter man liker er ikke noe nytt, men hvorfor ikke lage din egen kokebok med oppskrifter som du elsker?

Samle favorittoppskriftene dine

De fleste av oss prøver en rekke oppskrifter i løpet av livet, men det er jo absolutt ikke alle som blir den største suksessen. Derfor er vårt tips å skrive ned alle oppskriftene du mener ble en stor suksess. Dette gjør at du kan gå tilbake til denne kokeboken når du mangler inspirasjon, eller vil lage noe du liker på nytt.

I disse dager finnes alt på internett, men det å samle alle oppskriftene man liker i en bok er noe personlig og gjør alt litt ekstra spesielt. Det trenger jo ikke å være dine egne oppskrifter du skriver ned, men en samling av retter som du setter pris på. De fleste av oss har et familiemedlem som alltid har den perfekte kaka eller den perfekte forretten. Kanskje du kan spørre dem om en oppskrift som kan være med i boka di?

Ypperlig julegave

Det å gi vekk en kokebok med alle favorittoppskriftene dine håndskrevet ned, er en av de beste gavene man kan få. Derfor er dette noe vi anbefaler at du prøver deg på. Det å være en som deler oppskriftene sine kan også gjøre at du får noen innmari gode oppskrifter i retur.

Det å finne godt innhold til kokeboken er nok neppe et problem i seg selv. Du må bare finne en bok du liker og begynne å skrive ned oppskriftene dine. Vi synes at det er ekstra sjarmerende om de ikke nødvendigvis er i rekkefølge etter kategori. Dessuten kan det å bruke ulike typer penner i boka gi den et helt unikt preg. Husk at skriften må være leselig, men den trenger ikke å være perfekt!

feather-magazine