Bytt iPhone batteri om du er hobby-kokk

Hvorfor i alle dager trenger du nytt batteri på mobilen for å holde på med matlaging? Det gode spørsmålet har et svar. Men først og fremst tenker du kanskje på alle de gode ingrediensene som fins i den norske fauna? Her bugner det av multer, blåbær, tyttebær og sopp. Sevjen fra trærne kan bli sirup og dessuten er det mange delikatesser i fisk, fugl og fe.

Har du nye ideer til hvordan man kan tilberede elgsteika eller hvorfor matsutake også kan friteres, så må du få det ut til folket. I dag bruker vi mer og mer sosiale medier for å legge ut interessante innlegg og flotte bilder. Men bilder av en ørn som seiler på varmluft eller et hval gilde er ikke alltid lett å bevitne.

Kokk med oppskrifter

Kokkekunst er en egen stilart. Det er ikke alltid lett å huske alle instrukser og måter å lage sausen på. Dersom du går tom for batteri midt i smørøyet, så kan sausen bli skjemt og må kastes. God grunn til å bytte iPhone batteri der med andre ord.

Bli inspirert – lag egen vri

Vi har mye å være stolte av i Norge, blant annet for matfestivalene. Her kan man smake nye retter, få inspirasjon til ny kokkekunst og stifte nye bekjentskap. Finn ut om matens iboende kraft og lag en matrett ingen har hørt om.

Fang mat-kunsten på kamera

Mobilen er ditt første kamera og noe du bruker flittig når du kokkelerer. Enten du har en sidemann som fikser bilder og videoer, eller du gjør det sjøl, så er batteriet helt avgjørende. Funksjonene på kameraet vil fungere bedre og kvaliteten på bildene vil øke.

Mulig å bytte selv

iPhoner har vært kjent for å være litt kompliserte. Men med denne instruksen kan man til og med bytte de nærmest ubyttelige batteriene. Derfor slipper man å bruke tid på kjøpesenteret, bestill direkte fra Teknikkdeler og begynn i dag. Du vil ikke angre, jeg prøvde det selv.

Tid er penger – bruk lokal mat

Vi vet alle at vi er avhengige av landbruket i Norge, og derfor er det synd at ikke myndighetene gir dem gode arbeidsvilkår. Som matelsker og hobby-kokk kan du ha påvirkning på dette. Finn de lokale leverandørene av egg, kjøtt og melk, finn deres unike smak og få det ut til folket. Det trenger ikke være noe baktanker med det, men etter hvert vil du kanskje gjøre en business ut av det.

feather-magazine