Lån på dagen til Halloween?

Det nærmer seg tid for Halloween igjen og 31. oktober braker det løs. Gatene fylles med smådjelvler som gjør trick or treat og hvis du ikke er generøs med godteri og digg, ja da blir det bråk. Men Halloween, slik som det er med andre høytider, betyr innkjøp av masse god mat og drikke og godteri. Det skal stelles i stand med massevis av snadder mat og kaker og brus. Det er ikke alle som har råd til alt dette på en gang, spesielt ikke når det samtidig nærmer seg jul, med alle de utgiftene det fører med seg. En mulighet er å ta opp et lån på dagen.

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Du kan enkelt søke om et lån på dagen på nettet allerede i dag og ha pengene på konto om kun et par dager. Et slikt lån betyr at du ikke trenger å stille sikkerhet/pant i verdisaker for å få lånet. Så lenge du har en ryddig privatøkonomi og ikke har inkassosaker på deg, er det ingenting i veien for at du ikke kan få et slikt lån.

Hva gjør jeg?

Du bør først og fremst finne ut hvor mye penger du trenger til innkjøp av mat og drikke og godteri for barna. Deretter kan du enkelt sammenligne de forskjellige tilbudene som ulike låneaktører tilbyr på nettet. Bruk deres lånekalkulator som du finner på låneselskapenes hjemmesider, i tillegg til lånesøknad og all annen informasjon du trenger.

Deretter, når du har funnet det lånet som passer best for akkurat deg, bør du sjekke hvor høy den effektiv rente er og hvor mye lånet kommer til å koste deg totalt. Prøv å betale ned lånet så raskt som mulig, slik at du unngår å måtte betale straffegebyr for for sene innbetalinger. I verste fall kan lånet gå til inkasso, noe du selvsagt vil unngå.

Hvis du er disiplinert og overholder låneavtalen og betaler avdragene innen tidsfristen, er dette et fint alternativ å ha hvis du trenger penger raskt senere også.

Dermed ligger alt til rette for at du kan gå en bekymringsfri Halloween i møte i år, og heller fokusere på det viktigste av alt, å glede barna med god hjemmelaget mat og massevis av godteri og snadder snadder.

Ha en skremmende, men samtidig hyggelig Halloween i år!

feather-magazine